Göçmen Atletler New Yorklulardan Yardım Alıyor

Abd Goc Hizmetleri: Sporcular

Afrika ve Güney Amerika’dan gelen göçmen sığınmacılar New Yorklulardan destek alıyor

80 yaşındaki Bill Staab tarafından yönetilen Batı Yaka Atletleri Kuruluşu vize arayışındaki atletlere destek oluyor ve bununla birlikte üyelik ve giriş ücretleri konusunda onlara yardımcı oluyor. Diriba Degefa Yigezu geçen haftanın Philedelphia Maratonu’nu kazanarak 10.000 dolar aldı. Birleşik Devletler’e geldiğinde ona yardım edecek bir ailesi yoktu. Stabb’ın yardımıyla Diriba kendi motive etti. Batı Yaka Atletleri kazanılan yarışlardan ücret almaz. Tam aksine, parayı atletlerin seyehatlerini finanse etmek ve evdeki ailelerine yardımcı olmak için kullanır.

Kendiniz ve aileniz için Birleşik Devletler’de birçok fırsat sizleri bekliyor. İrtibat ABD göçmen alım süreci konusunda yardım için ABD Göç Hizmetleri ile irtibat kurun. Ekipleri size bu süreç içerisindeki aşamalarda rehberlik edecek ve Yeşil Kart Çekilişi’ne başvurmanıza yardımcı olacak.

Etiyopyalı atlet Girma Bekele’nin New York Maratonu’nda formasında ismi bile yoktu. Ancak parkurun tozunu attırıp üçüncü oldu ve 61.000 dolar kazandı. Yarış öncesinde Girma da Batı Yaka Atletleri’nin arasındaydı. Bu yarış hem kendisi hem de kariyeri için bir dönüm noktasıydı. Sponsorlar ve temsilciler o tarihten itibaren onunla potansiyel anlaşmalar yaptılar. Staab, ABD Yeşil Kart’ın yakında geleceği konusunda umutlu. Girma bu parayı ülkesindeki bir ev için harcamayı planlıyor. Bir sonraki yarış için gözüne Boston Maratonu’nu kestiriyor.

$ 0
Girma Bekele Gebre NY Marahonu’nu Kazanıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde size ve ailenize bu ülkede başarılı bir şekilde yaşamanız için yardım etmeye hazır birçok yardımsever insan var. ABD Göç Hizmetleri Amerika’da yaşamak ve çalışmak için gerekli vize başvurusunda bulunmanıza yardımcı olacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*