Amerika Zor Zamanlarda Bile 1 Numaralı Ekonomiye Sahiptir

Abd Goc Hizmetleri: Ekonomiye

Küresel ekonomi, COVID-19 salgını sırasında ağır darbe aldı

Kriz dünyayı geride bırakmadan önce küresel ekonomi 88 trilyon dolar seviyesindeydi. Dünyanın en büyük ekonomilerinden birkaçı durgunluğa girdi. İyileşmenin dünya ekonomistlerinin ilk düşündüğünden daha fazla zaman alacağı tahmin ediliyor. Uluslararası Para Fonu’nun Dünya Ekonomik Görünümü, küresel büyümeyi bu yıl yüzde -4.9 olarak tahmin etti. IMP, salgın öncesi tahminlerden yüzde 6,5 daha düşük, 2021 için küresel olarak yüzde 5,4 artış öngörüyor.

Siz ve aileniz daha iyi bir yaşam deneyimi için taşınmayı düşünüyorsanız, ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Göçmenlik uzmanlarından oluşan ekip, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamak ve çalışmak için gerekli vize başvurusunda bulunmanıza yardımcı olacaktır. Bugün onlarla iletişime geçin!

2019’da 16 ekonomi 1 trilyon doların üzerinde bir GSYİH’ya sahipti ve Birleşik Devletler, toplamda 21 trilyon dolardan fazla olan en büyük ekonomiydi. Çin 14 trilyon doların biraz üzerinde bir rakamla ikinci sırada yer alırken, Japonya 5 trilyon dolarla üçüncü oldu. En büyük ekonomilere sahip ilk on ülke, tüm GSYİH’nın yüzde 66’sını oluşturdu.

0
Amerika Birleşik Devletleri GSYİH

Üç ayrı ekonomiye sahip en küçük bölge, Nijerya, Mısır ve Güney Afrika ile Afrika’dır. Üç ekonomi, dünya çapındaki GSYİH’nin 1.1 trilyon dolarını oluşturuyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde size sunulan birçok fırsat var. ABD, tüm salgın boyunca istikrarını korudu ve ekonomik istikrarı bulabileceğiniz bir yer.

Göçmenlik süreciyle ilgili yardım için ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*