ABD, Türkiye’den Girişimciler İçin Fırsatlar Ülkesidir

Abd Goc Hizmetleri: Girişimciler

Türkiye’den ve diğer çeşitli ülkelerden gelen girişimcilerin Amerika Birleşik Devletleri’nde pek çok fırsatı var

Göçmenler zorlukları fırsata dönüştürdükçe, zorlukların üstesinden gelmenin ve büyük bir şeye başlamanın bir yolunu bulacaklar. Çin, Almanya veya Hindistan gibi büyük ekonomilere sahip ülkelerden girişimciler, genel bir küresel pazarda büyümekten öğrendikleri dersleri kullanabilir.

Ancak Türkiye gibi daha küçük bir pazardan gelmenin de avantajları var. Küçük pazar, Amerika Birleşik Devletleri gibi daha büyük bir ülkede büyümek için bolca alana sahiptir. Zorluklarını fırsata dönüştüren bir göçmen kurucu için hiçbir fikir çok küçük değildir.

Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmak istiyorsanız, ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Uzmanlardan oluşan ekip, hayalinizi yaşamaya başlayabilmeniz için göçmenlik adımlarında size rehberlik edecek. 

Abd Goc Hizmetleri: TURKEY

Bazıları göçmenlerin yapması gereken tek şeyin bir ABD vizesi almak ve Amerika’da bir girişim başlatmak olduğunu düşünebilir. Yeni gelenlerin kendilerine karşı çalışan pek çok engeli vardır, ancak bu zorluklar önemli bir avantaj sağlar. Kültürel engeller, siyasi engeller, vize sorunlarından pazar farklılıklarına ve dil engellerine kadar, göçmenler bu neredeyse imkansız zorlukları güçlü yönlerine dönüştürebilecek gibi görünüyor.

Azim, başarının anahtarıdır ve göçmen girişimciler bunu yolculuklarının bir parçası haline getirir. Eric Yan adlı bir girişimci, nihayet bildiğimiz multi-milyar dolarlık şirket Zoom’u kurmadan önce sekiz kez ABD vizesi alamadı.

Bir fırsat diyarı arıyorsanız ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. ABD göçmenlik sürecinde size yol gösterecekler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*