Pandemiyle Mücadele Eden BioTech İşletmelerinin Göçmen Kökleri Var

Abd Goc Hizmetleri BioTech

Pfizer ve Moderna, Covid-19 virüsünü durdurmak için bir aşı üretiminde önemli bir rol oynadı

Moderna’nın kurucu ortakları ve kritik bilimsel personelinin tümü göçmenler, ayrıca Pfizer’in kurucusu, Charles Pfizer ve CEO Albert Bourla. Charles Pfizer, mesleğini ilerletme hırslı ve bir özgürlük ve özgürlük ülkesinde yaşama arzusu olan genç bir adam olarak 1849’da Almanya’dan Amerika’ya geldi. Yine Almanya’dan gelen bir göçmen olan Charles Pfizer ve kuzeni Brooklyn’de bir binada iş için açıldı. Pfizer’in ilk günden itibaren yenilikçilik yeteneği vardı.

Fırsatlar diyarında yaşamayı hayal ediyorsanız, ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Uzman ekipleri, ABD’ye göçmenlik için gerekli adımlarda size rehberlik edecek.

Abd Goc Hizmetleri: BioTech Company

Pfizer’in kurduğu şirket, Amerika’daki en büyük saf kimyasal üreticilerinden biri haline geldi. Covid-19 için aşı üreten bir diğer şirket olan Moderna, bir göçmen tarafından kuruldu. CEO da dahil olmak üzere şirketin kilit liderlerinden birkaçı da göçmenler. Moderna’nın kurucu ortağı ve başkanı Noubar Afeyan, gençlik yıllarında Kanada’ya göç etti.

Amerika Birleşik Devletleri’ne geldi ve doktora derecesi aldı. biyokimya mühendisliğinde. 24 yaşında ilk şirketini kurdu ve ayrıca beş başka şirketi kurdu veya kurucu ortak oldu. 2009 yılında Cambridge, Massachusetts merkezli Moderna Inc.’in kurucu ortağı oldu.

Amerika, birçok büyüme fırsatına sahip, misafirperver bir ülkedir. ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin ve Amerika’da özgürlük ve bağımsızlığa giden yolunuza başlayın.