ABD’deki kritik işleri doldurmak için göçmenlere ihtiyaç var

Yaşlanan nüfus nedeniyle önümüzdeki yıllarda Amerika Birleşik Devletleri’nde kritik bir iş sıkıntısı olabilir. 2060 yılına gelindiğinde, ABD’de yaşayan 94.7 milyon insan 65 yaşın üzerinde olacak. Nüfus artışı yavaşlamaya devam ettikçe, kritik iş sektörlerinde birçok iş pozisyonu doldurulmayacaktır. Sağlık, BT ve tarım, halkın ve ekonominin refahı için gereklidir. Yeni araştırmalar, artan ABD göçünün kırsal topluluklarda yaşayanlara fayda sağlayacağını gösteriyor.

ABD Nüfus Sayımı Bürosu verileri, uluslararası göçün 2010’larda bir bütün olarak kırsal alanlardaki nüfus artışının tek kaynağı olduğunu bildirdi. Göç, hem metro hem de kırsal ilçelerde ABD istihdam artışı için bir zorunluluktur. Eklenen her göçmen, 2010’dan 2018’e kadar kırsal ilçelerde 1.2 yeni işe eşitti.

ABD’ye taşınmayı düşünüyorsanız, bugün ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Göç uzman ekibi seçenekleri size yol gösterecektir.

0
Amerika Birleşik Devletleri'nde 2060'ta 65 yaşın üzerinde olacak kişi sayısı.

Yakın tarihli bir yürütme emrinde, Başkan Joe Biden, İç Güvenlik Bakanlığı’ndan kamu ücreti kuralını, bir sağlık sigortası emrini ve Trump yönetiminin yasal göçü azaltmak için tasarladığı diğer politikaları gözden geçirmesini ve ortadan kaldırmasını istedi. Biden’in Amerika Birleşik Devletleri ve gelecekteki nüfusu ve ekonomisi için en önemli mirası misafirperver bir göç politikası olabilir.

Amerika Birleşik Devletleri’nde sizin ve aileniz için birçok fırsat var. Göçmenlik süreciyle ilgili yardım için ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Sorularınızı cevaplayacak ve ABD’de yaşamak ve çalışmak için gerekli vizeyi alana kadar sizinle birlikte yürüyecekler.