Amerikan Ekonomisi 1984’ten Beri En Hızlı Bir Şekilde Büyüyebilir

ABD Göç Hizmetleri

Amerika Birleşik Devletleri ekonomisi, sağlık güvenliği kısıtlamalarının kaldırılması, ABD hükümetinin yardımı ve aşıların hızla yaygınlaşmasıyla güç kazanıyor. Federal Rezerv, rekor düşük faiz oranları ve milyarlarca dolarlık aylık tahvil alımlarının yanı sıra ekonomiye muazzam miktarda teşvik ekliyor. Kongre tarafından yılın başlarında 1,9 trilyon dolarlık Amerikan Kurtarma Planı da dahil olmak üzere trilyonlarca dolarlık Covid yardım paketleri verildi. Haftalık işsizlik başvuruları yüksek olmasına rağmen, kriz başladığından bu yana en düşük seviyelere indi. Amerika Birleşik Devletleri’nde siz ve aileniz için pek çok fırsat bulunmaktadır.

ABD Göç Hizmetleri ile bugün iletişime geçin ve göçmenlik sürecini başlatın. Göçmenlik uzmanlarından oluşan ekiplerinin amacı Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamak isteyen herkesin bunu yapabilmesine yardımcı olmaktır.

ABD Göç Hizmetleri

ABD ekonomistleri, ekonominin yılın ilk çeyreğinde yıllık yüzde 6,1 oranında artacağını tahmin ediyor. Ekonominin, Reagan yönetiminden bu yana Amerika’da görülmemiş Çin benzeri GSYİH artışlarının grafiğini çizmesi bekleniyor. JPMorgan Chase CEO’su, ABD ekonomisi hakkında uzun süredir bu kadar iyimser olmadığını söyledi. Hükümet harcamaları ve federal teşvik nedeniyle patlamanın potansiyel olarak 2023’e girebileceğini tahmin ediyor.


ABD Göç Hizmetleri, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşama ve çalışma hayalinizi gerçekleştirmek için doğru ABD vizesini bulmanıza yardımcı olacak bir ekibe sahiptir. Amerika’ya göç ederken bunun kafa karıştırıcı olabileceğini anlıyorlar ve süreç boyunca size yol gösterecekler. Bugün onlarla iletişime geçin!