Yabancı Öğrenciler Kaliteli Bir Eğitim İçin ABD’ye Taşınıyor

abd goch izmetleri

Amerika Birleşik Devletleri her zaman birinci sınıf eğitimiyle tanındı ve dünyanın kıskançlığı oldu. Küresel orta sınıf büyüdükçe, dünyanın her köşesinden hevesli öğrenciler üniversite diplomalarını almak için ABD’ye geldiler. Sadece İngilizce eğitim değil, Amerikan eğitimi de istiyorlardı. Ancak Trump Yönetimi, uluslararası öğrencilerin kendilerini iyi karşılanmadıkları için ABD’ye gelmek istemeyeceğine dair korkulara neden oldu. Eski Başkan Trump tarafından eklenen ABD vize kısıtlamaları da endişelere neden oldu. Ardından, küresel salgın seyahat kısıtlamalarına yol açtı ve kayıtların daha da düşmesine neden oldu. ABD’deki yabancı öğrenci sayısı 2020’de yüzde 18, yurtdışından yeni kayıt yaptıran öğrencilere verilen ABD vizesi sayısı ise yüzde 72 düştü. Sınırlar yeniden açılırken ve Beyaz Saray’da göçmenlik yanlısı yeni bir yönetim kurulurken, şimdi ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçmenin tam zamanı. Deneyimli ekipleri, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamak ve çalışmak için gerekli vizeye başvurmanıza yardımcı olacaktır. Amerika’da hayalinizi yaşamaya başlayabilirsiniz!

abd goch izmetleri

Yönetimlerin değişmesi, Amerika Birleşik Devletleri’nde öğrenme konusunda üstel bir heyecan ve enerji yarattı. Pace Üniversitesi, 2020 Bahar döneminde seyahat kısıtlamalarına rağmen uluslararası öğrencilerden 200 yeni başvuru gördü. Pandemi öncesi rakamların üzerinde olan Pace’de uluslararası lisansüstü okul başvuruları yüzde 11 arttı. Üniversite normal Güz dönemine yakın bir dönem arıyor ve sayıların artmasını öngörüyor.

ABD Göç Hizmetleri, göçmenlik ve ABD vizesi almanın zorluklarını anlıyor. Profesyonel kadrosu süreçle ilgili tüm sorularınızı yanıtlayacaktır. Bugün onlarla iletişime geçin!