ABD’deki İşler İçin Düşük Vasıflı Göçmenler Gerekli

ABD'deki İşler İçin Düşük Vasıflı Göçmenler Gerekli

Sonuç olarak ABD ekonomisinde yeterli işçi bulunmuyor. Açık pozisyonların sayısı, iş arayanların sayısından fazla olmuştur ve arka arkaya 16 aylık bir rekor kırmıştır. ABD Çalışma Bakanlığı’na göre, Haziran 2018’de ABD ekonomisinin 7.4 milyon açık işi vardı, ancak sadece 6 milyon insan bir iş fırsatı arıyordu.

Daha iyi bir iş fırsatı arıyorsanız, ABD Göç Hizmetleri ile iletişime geçin. Yeteneklerinizi sizin için mükemmel pozisyonla eşleştirecekler. Şu anda nerede yaşadığınız veya açık işin nerede olduğu önemli değildir.

Bu ABD için olağan bir eğilim değil. Çalışma Bakanlığı yirmi yıl önce iş cirosunu kaydetmeye başladığından beri her zaman iş arayan insan sayısı mevcut işlerden daha fazla olmuştur. Bu eğilim 2018’in başında tersine döndü. Son birkaç yıldır işverenler, özellikle bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarında derece sahibi olanlar, kalifiye işçi sıkıntısı ile karşı karşıya kaldılar. Çoğu sektörde iş sıkıntısı var, ama şimdi yeni bir değişiklik var. Şirketlerde, üniversite derecesi gerektiren profesyonel pozisyonlardan çok mavi yakalı pozisyonlarda açık var.

Bulunması en zor çalışanlar artık evde sağlık yardımcıları, otel personeli ve restoran çalışanlarıdır. Değişme, üniversiteye giden ve profesyonel pozisyonlardaki Amerikalıların sayısına dayanırken, ikinci dünya savaşı ile soğuk savaş arasındaki dönemde doğmuş kişiler tam emekliye ayrılıyor. Şimdi, ilk kez, düşük vasıflı işçiler mevcut iş piyasasında daha fazla etki gücüne sahip. Avantajı kontrol etmenin kesin bir yolu, kaç çalışanın işinden ayrıldığını görmektir. Işten ayrılan insan sayısı işten çıkarılanlardan daha fazlaysa, bu sağlıklı bir iş piyasasının bir işaretidir. İnsanların daha iyi ücretli işler bulduklarını veya kendilerine güveneceklerini gösterir. İşlerini bir ay içinde bırakan en fazla kişi Nisan ayında oldu. Üç milyondan fazla insan mevcut görevlerinden istifa etti.

Özgeçmişinizi ABD Göç Hizmetleri’ne gönderdiğinizde, niteliklerinizi tüm dünyadaki açık pozisyonlarla eşleştireceklerdir. Yeni iş ilanlarında bilgilendirileceksiniz. Onlarla bugün iletişime geçin!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*